Nieuwe vintage geboortekaartjes voor jongens en meisjes!

Een geboorte blijft bijzonder. Het is altijd prachtig wanneer er nieuw leven op de wereld komt, en een liefdevol en ontzettend speciaal moment voor nieuwe ouders. Want dat kleine wondertje, dat in je armen ligt komt van jullie. Je kan het haast niet geloven. Zo klein en zo volmaakt…Dit prachtige kindje zou je het liefst aan heel de wereld laten zien. Maar je begint maar bij je naasten. Je vrienden en familie en al je andere dierbaren. Dat doe je natuurlijk met een mooi geboortekaartje. Een jukebox, Elvis Presley, Marilyn Monroe…Dansende rokken en klinkende flesjes Coca Cola. Heel veel mensen houden eigenlijk wel een beetje van de esthetiek van de jaren ’50. Ben je zo iemand en heb je dus net een kindje gekregen? Gefeliciteerd! Dat komt dan heel goed uit want we hebben  verschillende kaartjes met een heerlijke vintage vibe. Haal de petticoats maar vast uit de kast en kijk snel mee naar onze collectie vintage geboortekaartjes!

Lekker retro

Dit snoezige, warme vintage geboortekaartje lijkt regelrecht uit het scrapbook van oma te komen.  Maar dan wel met een modernere inslag. Het zou zomaar kunnen. Prachtige plaatjes van vogels en vlinders maken het geheel helemaal af. Aan de binnenzijde is ruimte voor alle informatie. Ook wel zo belangrijk, natuurlijk. Is dit nog niet wat je zoekt? Kijk dan maar mee naar wat andere vintage geboortekaartjes.

vintage geboortekaartje

Moderne vintage

Dit kaartje heeft overduidelijk een vintage insteek, met de verschillende soorten driehoekjes van kraftpapier, die regelrecht uit een scrapbook lijken te komen. Juist door de driehoekjes en grafische vormgeving wordt dit kaartje echter ook heel modern. Vintage warmte met modern design. The best of both worlds!

vintage vrolijke geboortekaart met driehoeken

Busje komt zo

Niets zegt vintage of retro zo sterk als een oude Volkswagen bus. Met die gedachte in het achterhoofd is deze leuke kaart vast gemaakt. Leuk voor jongens, maar ook voor meisjes!

vintage geboortekaartjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje