Op zoek naar een mooi geboortekaartje? Maak kennis met Studio Onszelf!

Tussen al die mooie kaartjes zie je soms door de bomen het bos niet meer. Of door de kaarten de brievenbus niet. Helemaal als je op zoek bent naar dat perfecte geboortekaartje, om de wereld kennis te laten maken met jouw kleine wonder. Want dat jouw geboortekaartje net zo mooi en bijzonder moet zijn als jouw pasgeboren baby, begrijpen we heel goed. Om je op weg te helpen tussen de vele kaartjes die we rijk zijn, lichten we daarom zo nu en dan een collectie uit. En vandaag is het de beurt aan Studio Onszelf Amsterdam! Studio Onszelf Amsterdam maakt stoere en verrassende kaarten waar je blij van wordt! De designs zijn urban en hip, de teksten zitten vol humor. Ook maakt dit ontwerpersduo al jaren populaire behangcollecties, gordijnstoffen, posters, mokken en tafelzeil. Ben je nu ook benieuwd naar hun kaartjes? Kijk dan maar gauw mee!

Vlinders op een wand

Op zoek naar een bijzonder geboortekaartje voor een meisje? Zoek niet verder! Dit lieve geboortekaartje van Studio Onszelf met roze vlinders op een gebreide achtergrond zou wel eens precies kunnen zijn wat jij zoekt. Een echte eyecatcher, maar met een warme en liefdevolle uitstraling. Een prachtig kaartje om jouw lieve meid mee te verwelkomen. Vind je de kaart mooi, maar zou je graag een kleine aanpassing zien? Dat kan! Neem dan even contact op met info@kaartje2go.

studio onszelf lief geboortekaartje met roze vlinders

Een mooi kaartje van Studio Onszelf

Ook voor de geboorte van een jongen heeft Studio Onszelf Amsterdam een aantal mooie kaartjes in de aanbieding. Een daarvan is deze wolk van een kaart, voor een wolkje van een jongen. Rustig en hip, maar ook vrolijk en speels. Helemaal perfect voor jouw mooie jongen!

studio onszelf lief geboortekaartje wolkjes blauw
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje