Opa & oma geworden? Dat verdient een felicitatie!

Het is altijd weer een bijzonder moment wanneer er een kindje wordt geboren. Er is nieuw leven op de wereld en dat leven moet gevierd worden. Meteen worden de kersverse ouders van alle kanten bedolven onder de felicitaties. Maar wat nu als je met een geboorte oma & opa wordt? Dat is toch ook niet onbelangrijk! Nee, dat mag ook gevierd worden, want zoiets gebeurt natuurlijk niet elke dag. Je verwelkomt een nieuwe telg in de familie, en dat is toch wel heel speciaal. Stuur daarom ook eens een felicitatie naar een kersverse opa & oma. zij mogen niet vergeten worden. Voor het gemak hebben we een aantal mooie kaartjes voor je verzameld. Laat je inspireren, kijk maar gauw mee!

Plots opa & oma

Er verandert veel met de komst van een kindje. Een stel wordt ineens papa en mama, en kan uitkijken naar veel geluk, maar ook naar veel slapeloze nachten. En de ouders van dat gelukkige stel? Die veranderen plotsklaps in opa & oma. En dat is heel spannend, maar vooral eigenlijk ontzettend leuk. Dus geniet ervan!

opa & oma pa en ma worden opa en oma

Leuk, een baby!

Wanneer papa en mama even rust nodig hebben, kun je er donder op zeggen dat jullie als kersverse opa & oma wel eens op de kleine zullen mogen passen. En daar komen waarschijnlijk op den duur wel wat traantjes bij kijken. Gelukkig houden jullie zielsveel van jullie kleinkind en weten jullie dat het er nu eenmaal bijhoort. Feliciteer de verse grootouders met deze herkenbare en grappige kaart. Wees welkom, kleine!

opa & oma huilende baby
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje