Stoere geboortekaartjes voor iedereen!

Een geboorte is altijd bijzonder. Na maanden en maanden is eindelijk jouw kleinte geboren. En wat een schatje is het! Dit geweldige nieuws wil je het liefst van de daken schreeuwen, en delen met de hele wereld. Je hebt een baby! En wat voor een. Ben je nog op zoek naar een mooi, maar ook stoer geboortekaartje? Dan ben je aan het juiste adres. Want wij hebben speciaal voor jou de mooisteen stoerste geboortekaartjes uitgezocht. Want je wilt een geboortekaartje met een beetje pit. Vandaar deze kleine selectie. Zo hoef jij niet al te lang te zoeken en kan je weer verdergaan met wat nu het allerbelangrijkst is. Genieten van je kleintje.

Zwart-wit & Confetti

Geboortekaartjes met een fris, Scandinavisch tintje zijn helemaal in. Zoals dit vrolijke exemplaar met frisse kleuren en zwart-witte confettibolletjes. Leuk voor zowel jongens als meisje. Hartstikke lief, maar ook een beetje stoer en ondeugend, en absoluut niet zoetsappig. Een prachtig kaartje om de geboorte van jouw kindje mee aan te kondigen. Zo zie je maar weer, een beetje stoere geboortekaartjes zijn hartstikke leuk en een geweldige keuze!

stoere geboortekaartjes

Krijtbord

Een krijtbord heeft een stoere uitstraling. Niet omdat het aan netjes leren op school doet denken, maar aan het rebelleren op school. En jouw kindje is al een kleine, zoete rebel in de dop. Kies daarom voor dit stoere kaartje, met sterke grafische vormen, in kaftpapier, marmer en krijtbord print. De heldere letters zorgen ervoor dat dit kaartje op en top uit het oog springt. En dat is natuurlijk heel belangrijk. Want de hele wereld moet weten van jouw kindje!

stoere geboortekaartjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje