Teksten voor op je geboortekaartje

Je baby is geboren. Gefeliciteerd! Tijd om dit nieuws te vieren en het te delen met vrienden en familie. Je bent al druk bezig met het maken van een geboortekaartje. Dat ging gelukkig vrij makkelijk, jouw perfecte geboortekaartje heb je gevonden en je bent er super blij mee. Er ontbreekt voor je gevoel echter nog iets…Je wilt graag meer dan alleen de naam en de geboortedatum van jouw kindje op je kaart zetten. Natuurlijk, die naam komt er ook op, maar je wilt ook iets extra’s om jouw kindje te verwelkomen. Heb je dan al eens gedacht aan een mooie tekst of een mooi gedichtje voor op je geboortekaartje? Kijk maar eens mee of dat is wat je zoekt en of er iets voor je tussen zit.

Hoera, een meisje!

Wat een geweldig nieuws, jullie hebben een dochter gekregen! Of ze nu gepland was of niet, jullie zijn in ieder geval dolgelukkig met jullie kleine meid. En hoewel woorden dat geluk niet compleet kunnen bevatten, kunnen ze wel helpen er uitdrukking aan te geven. Zoals bij deze mooie en lieve tekstjes.

Niet helemaal gepland, maar reuze verblijd zijn wij dolgelukkig met onze kleine meid!

En dan is ze er plots, moeders mooiste, vaders trots!

Ineens een grote broer of zus

Het kan natuurlijk ook zijn dat deze kleine meid niet het eerste kindje van het gezin is. Dit eerste kindje krijgt er ineens dan een zusje bij. Hartstikke spannend, maar ontzettend leuk. Laat je kind spreken via deze lieve tekstjes om uit te drukken hoe gelukkig het hele gezin is met de komst van de nieuwe baby. Oh ja, deze teksten kun je natuurlijk ook gebruiken als de baby een jongetje is, en jullie kindje er een broertje bij krijgt. Dit is slechts een greep uit ons aanbod, kijk gerust verder voor meer teksten!

Mama zegt: wees even stil, omdat de baby slapen wil. Op onze teentjes lopen wij, Want wij hebben er een BROERTJE/ZUSJE bij!

Op mijn teentjes kijk ik over het randje van de wieg, dag klein ZUSJE/BROERTJE, ik vind je lief!

Mama is nog mama. Papa blijft gewoon papa. Maar mij wacht een hele nieuwe klus. Want ik ben ineens een grote zus! -x- NAAM zus

geboortekaartje

Hoera, een jongen!

Je wondertje is geboren en het is een lieve jongen. Gefeliciteerd met jullie kleine vent.

Onze prachtige vent, zo blij dat jij er bent. Zo lief en ook zo klein, wat fijn om bij elkaar te zijn!

Als uit een toverdoos ontstaan, kondigde jij je leven aan. Al was het aardig persen en zweten, laten wij weten dat hij NAAM zal gaan heten.

Hoera, een baby!

Soms wil je geen tekst die heel specifiek over het geslacht van je kindje gaat. Soms wil je een tekst die simpelweg het grootste geluk dat jullie nie gegeven is uitdrukt. Gelukkig hebben we daar een aantal mooie teksten en gedichten voor!

Bij een nieuw leven past verwondering, om de belofte die het in zich draagt. Een nieuw begin in de wereld, waarin jij zal worden wie je bent.

Wij zullen je omhelzen en ruimte geven, je dragen en er voor je zijn. Je met onze liefde zeggen, dat je bij ons altijd welkom en veilig bent.

Op DATUM is onze zoon geboren!

NAAM KINDJE

Hij meet LENGTE cm, weegt GEWICHT gram en is blakend gezond.

De trotse ouders; NAMEN

Zo mooi en bijzonder Het is echt een wonder Dit kindje van ons

Je kleine handjes strek je naar ons uit. Je mondje lacht en stelt geen vragen. We zijn ontroerd door jouw vertrouwen. Schatje, we zullen jou op handen dragen
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje