Tips voor de babyshower (2)

Het uit Amerika overgewaaide begrip babyshower wordt steeds bekender en populairder. Ook zin om zo’n feestje te geven? Wij hebben praktische tips voor je. Zo wordt het een onvergetelijke dag, waar je ook nog praktische dingen aan overhoudt!

Spelletjes Om de vrolijke sfeer te benadrukken, is het leuk om wat ludieke spelletjes te doen. Toverwoord hierbij is om het niet te serieus te nemen en vooral grappige dingen te bedenken die met baby’s te maken hebben. Bijvoorbeeld door allerlei babyvoeding in verschillende smaken te halen, af te plakken wat de smaak is en te nummeren (zodat je ergens op een lijstje de juiste smaken kunt noteren) en vervolgens een wedstrijd te doen wie de meeste smaken raadt. Ook leuk: zoek op internet babyfoto’s van inmiddels bekende sterren en laat iedereen raden wie wie is. Succes verzekerd!

Foto’s Vergeet niet om iemand (of meerdere mensen) aan te wijzen als fotograaf. Hoe jammer zou het immers zijn als je later niet aan je kind kunt laten zien met hoeveel plezier je op hem of haar hebt gewacht? Als je leuke foto’s hebt, is dit zeker weten plakboekmateriaal!

Meer tips voor de babyshower? We schreven hierover al meer. Opzoek naar een goede uitnodiging voor de babyshower? Dan heeft kaartje2go ongetwijfeld iets voor jou!
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje