Toffe teksten voor op een geboortekaartje

De geboorte van een kindje is iets heel bijzonders. Na maanden van wachten, van groeien in de buik, van uitkijken naar de kleine is het dan zover…Je kindje is geboren. Meteen wordt je hart overspoeld met liefde voor dit wonder van de natuur. Jouw wonder. Jouw grote kleine schat. Je wilt dit fantastische nieuws graag delen met alle mensen van wie je houdt. Je familie en vrienden, maar ook al je andere dierbaren en kennissen. Woorden kunnen eigenlijk niet beschrijven wat je voelt, zo groots zijn je emoties, zo vol. Toch zou je het leuk vinden om op de een of andere manier uitdrukking te geven aan wat je voelt. Daarvoor kun je een mooie tekst op je geboortekaartje plaatsen. En daarvan hebben we er een aantal voor je. Als je zelf graag schrijft kun je je natuurlijk ook heerlijk laten inspireren. Kijk maar gauw mee!

Mooie wereld

geboortekaartje tekst

De wereld is mooi, en je wilt graag dat je lieve schat zo veel mogelijk van al het moois dat de wereld te bieden heeft meekrijgt. Al kent de wereld ook zijn grauwe kant, voorlopig laat je die nog even achterwege. Het allerbelangrijkst is echter dat je zielsveel van je baby houdt. Deze tekst geeft uitrdukking aan jouw immense liefde en grootse blijdschap.

Al het mooie in de wereld, willen we jou laten zien, al het slechte in de wereld, van een afstandje, misschien. Maar wat wij vooral graag willen, is dat jij weet wie er van je houdt.

De mooiste schat

Goud en zilver kunnen je niet meer bekoren, nu je jouw kindje in je armen en je hart hebt gesloten. Je kindje is voor jou toch wel de allergrootste schat op aarde.

Een kindje is de allergrootste schat op aarde, het is een engeltje van hemelse waarde.

Een droom die uitkomt

Hoe geef je uitdrukking aan het gevoel van geluk als je dromen in vervulling gaan? Deze teksten weten er wel raad mee. Jouw kindje is een droom, die is uitgekomen, en je kunt nu niet gelukkiger zijn.

Een stille wens, werd een diep verlangen, naar jou, een klein mens, jij hebt hoop door geluk vervangen.

Een droom werd een wens, en die wens werd werkelijkheid: jij bent ons kleine wonder.

Een nieuw leven, geboren uit onze liefde. Zo klein, zo mooi, zo bijzonder. Welkom in ons leven, groot wonder.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje