Vriendin zwanger? Geef een babyshower!

Is een vriendin van je zwanger? Wat ontzettend leuk voor haar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Een leuke manier om te vieren dat er een baby op komst is, is met een gezellige babyshower! Met een babyshower wordt de zwangere vrouw in het zonnetje gezet door vrienden en familie. Als vrienden en familie geef je de zwangere dan cadeau’s die van pas zouden kunnen komen bij de baby, maar ook cadeau’s om haar even te verwennen. Zoals bijvoorbeeld een dagje naar de spa. Want dat verdient ze wel, een zwangerschap is al heftig genoeg. Maar zonder vrienden en familie heb je natuurlijk geen leuke baby shower. Stuur daarom een leuke babyshower uitnodiging naar alle genodigden, zodat jullie er samen een te gekke dag van kunnen maken!

Leuke lama’s

Iedereen houdt van lama’s. Toch? Zo dachten de makers van deze kaart er in ieder geval wel over, en gelijk hebben ze. Want lama’s zijn inderdaad hartstikke leuke en grappige dieren. Deze vrolijke kaart valt meteen op tussen alle normale post, en staat geheid super leuk op ieders koelkast. Met deze kaart belooft het een leuke, gezellige babyshower te worden! Eentje waarin de toekomstige mama heerlijk in het zonnetje wordt gezet.

babyshower uitnodiging lama

Tijd voor een babyshower!

Soms weet de aanstaande mama van de op handen zijnde babyshower af, soms ook niet. Want af en toe een verrassing krijgen is natuurlijk ook hartstikke leuk! Stuur daarom deze leuke kaart naar alle genodigden, om ze te laten weten waar en wanneer ze verwacht worden. Wat zal de toekomstige mama blij verrast zijn wanneer iedereen voor haar deur staat. Dat wordt een reuze gezellige dag met z’n allen!

babyshower time bloemen
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje