Waar worden babies geboren?

Bij Kaartje2go maken de bezoekers zulke mooie geboortekaartjes! Wij hoeven ze alleen maar te drukken. De ontwerpen worden gemaakt door de aanstaande ouders zelf. En dat verklaart precies het succes!

Geboortes per provincie

Soms vragen we ons wel eens af waar de meeste kindjes worden geboren. Is dat in de provincie Noord Holland, met Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, of toch Zuid Holland, met Rotterdam, Den Haag en vele andere steden? In de laatste telling van het CBS worden in Zuid Holland de meeste kindjes geboren. Afgelopen jaar 40.091 . Daarna volgt inderdaad Noord Holland met 31706 geboortes. In Zeeland worden de minste kindjes geboren, daar werden 3706 jongens en meisjes geboren in het afgelopen jaar.

Al meer dan 15.000  van deze aanstaande ouders maakten hun geboorte kaartje bij Kaartje2go!. Bij Kaartje2go maak je eenvoudig je eigen originele geboortekaart zelf. Met een duidelijke website en vriendelijke prijzen. De mooiste kaartjes, voor de mooiste prijs.

En bovendien is Kaartje2go een razendsnelle bezorger van geboortekaartjes. Bestel je de kaarten voor 18:00 uur, dan drukken en versturen wij ze dezelfde dag nog voor je.

Ook de mooiste geboortekaartjes maak je zo, bij Kaartje2go!
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje