Wauw, een baby! Stuur een lief felicitatiekaartje!

Wanneer er in je vrienden- of familiekring een kindje wordt geboren, is dat natuurlijk een bijzonder moment. Het gebeurt immers niet elke dag! Dolblij ben je voor het gelukkige stel. Je kunt haast niet wachten om op kraamvisite te gaan. Graag wil je jouw vrienden of familie laten weten hoe blij je voor ze bent. Nu kun je natuurlijk een appje sturen, of een berichtje op Facebook plaatsen, maar wat dacht je van een leuk felicitatiekaartje? Echte post is zoveel leuker. Wat is een felicitatiekaartje nu precies? Eigenlijk is het simpelweg een leuk kaartje speciaal om iemand te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Wij hebben een aantal hele mooie nieuwe kaartjes voor je, die we maar wat graag aan je willen laten zien. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar gauw mee!

Born To Be Loved

Een kindje dat geboren wordt bij zulke lieve ouders, is geboren om geliefd te zijn. Wat zullen de kersverse ouders van hun schat genieten en alles in het werk stellen om hun kindje gelukkig te laten zijn. Feliciteer ze met dit gelukkige moment, en laat weten dat jij ook hartstikke blij voor ze bent. En je wilt best een keertje oppassen.

felicitatiekaartje

Nooit slapen

Hoe geweldig het ook is om een pasgeboren kindje te hebben, met de nachtrust van de ouders is het waarschijnlijk wel even gedaan. Want zoals iedereen weet slapen baby’s nooit ’s nachts. Zeker coole kindjes zoals die van dit stel niet. Feliciteer ze met hun coole baby door een grapje van het fenomeen te maken, met dit leuke felicitatiekaartje met de tekst ‘Cool kids never sleep’. Gefeliciteerd met jullie kindje!

felicitatiekaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje