Win GRATIS je geboortekaartjes bij Kaartje2Go!

Ben jij zwanger en beval je op jouw officieel uitgerekende datum? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Kaartje2Go kan je jouw geboortekaartjes helemaal gratis winnen! Hoe leuk zou dat zijn?

Wil je meedoen?

Harrtstikke leuk! Meedoen is een eitje en kost nauwelijks moeite. Je hoeft alleen deze link te volgen om je aan te melden en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. We hebben wel wat spelregels waar je je aan moet houden. Zo kom je niet voor nare verassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

  • Invullen kan tot 3 weken voor je officiële uitgerekende datum
  • De definitieve kaart moet dezelfde geboortedatum bevatten als je vooraf opgegeven officiële uitgerekende datum
  • Je betaalt de kaartjes eerst zelf, het bedrag ontvang je later terug op je rekening.
  • Kaartje2go vergoedt de bestelling tot maximaal €100.
  • Iedere deelnemer krijgt 5% korting op geboortekaartjes
  • Door mee te doen geef je toestemming dat wij jou mailen over deze actie.

Ben je daadwerkelijk bevallen op jouw uitgerekende datum? Gefeliciteerd! Stuur dan nadat je jouw geboortekaartjes hebt besteld even een mailtje naar Kaartje2Go via info@kaartje2go.nl met daarin je bestelnummer en een bewijs met de officiele uitgerekende datum van de verloskundige. Wij controleren dan even je deelname en storten het geld terug op je rekening. Ben je niet bevallen op je uitgerekende datum? Niet getreurd, want je krijgt alsnog 5% korting op je geboortekaartjes van ons! Is dat niet geweldig? Een win-win situatie!

win geboortekaartjes uitgerekende datum

Zeg het met een foto!

Ze zeggen weleens dat een foto meer kan zeggen dan duizend woorden. Een geboortekaartje met een foto van jouw pasgeboren wondertje doet dat dan zeker. Voor jezelf is zo’n kaart ook een prachtige herinnering aan een wonderlijke en blije gebeurtenis in je leven. Uit onze kaartjes heb je keuze genoeg, dus kies een mooie, schattige, lieve of trendy kaart uit en pas ‘m vervolgens helemaal aan naar je eigen smaak. Door er bijvoorbeeld een mooie tekst in te zetten die je zelf geschreven hebt.

Kijk maar eens naar deze prachtige kaart ter inspiratie! Met foto, en verschillende soorten letters die het geheel vrolijk en levendig maken. Echt een kaart om te laten zien hoe ongelooflijk blij je bent met je spruit! En zo mooi, ook aan de binnenkant. Maak nu jouw eigen geboortekaartje met foto bij Kaartje2Go en misschien ben jij dan straks wel een gelukkige winnaar!

win geboortekaartje handettering

win hand lettering geboortekaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje