Tip voor geboortegedichtjes

Geboortegedichtjes vind je volop op geboortekaartje.info.  Want wat een wonder is de geboorte van een kind toch iedere keer weer! Het is een unieke gebeurtenis. Is het juist daarom dat hierover zoveel ontroerende geboortegedichtjes gemaakt worden? Veel ouders kiezen er in ieder geval voor om op het geboortekaartje een geboorte gedichtje te zetten dat uitdrukt hóe blij ze zijn met juist dít kindje, hún zoon of dochter.

Sites met geboortegedichtjes

De meeste geboortegedichtjes vind je op geboortegedichtjes.nl En de geboorte van een kind is een zeer bijzondere gebeurtenis, vaak de meest bijzondere gebeurtenis in je leven. In veel gevallen worden deze momenten gekoesterd in een gedicht(je). Geboortegedichtjes kunnen uitdrukking geven aan jullie allerpersoonlijkste gedachten en gevoelens bij de geboorte van jullie baby. Met behulp van een paar versregels kun je vaak al heel precies aangeven, hoe jullie de bevalling hebben beleefd en door welke emoties de komst van jullie baby werd vergezeld. Geboortegedichtjes heeft haar bezoekers gevraagd een geboortegedichtje te schrijven. Sommigen gedichtjes waren al geschreven en zijn gebruikt op een geboortekaartje, anderen geven uiting aan deze enorm speciale gebeurtenis.

Op die mooie geboortekaart wil je natuurlijk een grappige, lieve, warme tekst of een gedichtje. Als de creativiteit het even laat afweten vind je op geboortegedichtjes.nl een verzameling kaartteksten en geboortegedichtjes ter inspiratie. Wellicht zo te over te nemen in je eigen kaart of anders een startpunt voor een nog mooiere tekst die beter bij jullie past.

Tips voor je geboorte gedichtje

We hebben al heel wat leuke, lieve en ontroerende gedichtjes voorbij zien komen in de afgelopen jaren. Ter inspiratie hebben we er een aantal voor jullie op een rijtje gezet.

Een heel populair geboorte gedichtje is deze:

Geboortegedichtje Groot wonder

Zo mooi, zo lief, zo klein, zo bijzonder. Welkom in ons hart, groot wonder.

Boekjes voor gedichtjes en rijmpjes

Je kunt ook boekjes en bundels vinden voor je geboortegedichtje. Een voorbeeld vind je hier.

Tip: Zelf een gedichtje maken

Je kunt ook proberen om zelf een gedichtje te schrijven voor je kindje. Dat is vaak minder moeilijk dan het op het eerste gezicht lijkt. Het gaat er immers om dat je opschrijft wat je voelt en denkt bij de geboorte van jullie baby. Met een paar woorden kun je vaak al heel goed aangeven, wat voor jou daarbij het belangrijkst is. Je geboorte gedichtje is dan helemaal uniek!
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje