Vind een mooie tekst voor een geboortekaartje!

Een geboorte is en blijft een bijzonder moment. Het wonder van het leven toont zich opnieuw, en ineens is er een nieuw mensje op aarde geboren. Een klein leven, een nieuw leven, vol verwachting en hoop. Een van de gelukkigste momenten in het leven van velen is het moment waarop je jouw baby voor het eerst in je armen sluit. Na jullie eerste momenten samen is het tijd om een geboortekaartje rond te sturen, waarin jullie het geweldige nieuws met heel de wereld delen. Het is eigenlijk nog steeds niet te bevatten. Woorden schieten tekort en je bent alleen maar vervuld van geluk en liefde. Juist mooie woorden kunnen een geboortekaartje net wat persoonlijker en unieker maken. Dan hebben wij goed nieuws. Want we hebben speciaal voor jou allemaal mooie tekst voor een geboortekaartje voor je verzameld! Kijk je gauw mee?

Een stille wens

Probeerden jullie al een tijdje zwanger te raken? Dat kan gepaard gaan met een hoop gevoelens, die af en toe moeilijk te dragen zijn. De wens van een kindje is een stille wens, die zachtjes sluimert in je binnenste. Hoe prachtig is het wanneer die wens eindelijk uitkomt, en hoe mooi geeft dit korte, maar krachtige gedichtje dit gevoel weer. Een hele mooie tekst voor een geboortekaartje!

Een stille wens, werd een diep verlangen, naar jou, een klein mens, jij hebt hoop door geluk vervangen.

mooie tekst voor een geboortekaartje

Al het mooie in de wereld

Een nieuw leven is een onbeschreven blad. Zo veel ervaringen komen erop af, goede en slechte. Als ouder wil je jouw kind het liefst tegen al het nare beschermen, zeker als ze klein zijn. Toch is er zo veel moois in de wereld dat jullie je kindje willen laten zien, maar bovenal willen jullie met deze mooie tekst voor een geboortekaartje dat jullie baby weet hoeveel er van hem of haar gehouden wordt.

Al het mooie in de wereld, willen we jou laten zien, al het slechte in de wereld, van een afstandje, misschien. Maar wat wij vooral graag willen, is dat jij weet wie er van je houdt.

Groei, geniet en geef!

Het leven is mooi en dat wil jij je kind maar al te graag meegeven. Geniet van elke dag, want de dagen vliegen voorbij. Blijf ook ondanks alles vooral jezelf. Met deze mooie tekst voor een geboortekaartje draag jij deze wens niet alleen uit naar je pasgeboren kindje, maar ook aan iedereen die dit kaartje ontvangt. Pluk de dag!

Groei, geniet en geef. Lach, laat gaan en leef! Straal met je aanwezigheid, en wees jezelf!
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje