De leukste communiekaarten voor jongens!

De eerste communie is een feestelijke gebeurtenis waarbij kinderen van zo’n 7 a 8 jaar oud kennis maken met het geloof. Er wordt gevierd dat het kind voor het eerst de Eucharistatie nadert, wat onder andere inhoudt dat hij of zij voor het eerst mag deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Ieder voorjaar doen veel kinderen hun eerste communie. Samen met familie, vriendjes en vriendinnetjes vieren zij deze grote stap in hun leven. Bij zo’n bijzonder moment horen natuurlijk speciale uitnodigingen. Die uitnodigingen zijn zo gemaakt, gelukkig! Je stuurt zo’n 3 tot 5 weken van te voren een uitnodiging voor de communie dienst en het bijbehorende communiefeest naar je dierbaren. Zo weten zij precies waar en wanneer het communiefeest plaats vindt. Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze communiekaarten voor jongens? Kijk dan maar eens gauw mee!

Stoer & hip

Bij een eerste communie staat de communicant centraal. Het is dan ook hartstikke leuk om een mooie, stoere of grappige foto van je zoon te gebruiken voor de uitnodiging. Zoals deze frisse kaart, die geheel naar eigen smaak is aan te passen. Door zijn ongebruikelijke vorm valt hij extra op. Kom je ook naar mijn eerste communie?

communiekaarten voor jongens

Stijlvol & feestelijk

Een eerste communie is een feestelijke aangelegenheid en dat mag zeker terugkomen in communiekaarten voor jongens. In deze feestelijke kaart gebeurt dat zeker. De waterverf en confetti geven deze uitnodiging stijl & flair. Maak de communiekaart af met een mooie en feestelijke foto. Cool, nietwaar?

communiekaarten voor jongens
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje