De leukste geboortekaartjes met dieren voor meisjes!

Een geboorte blijft bijzonder. Het is altijd prachtig wanneer er nieuw leven op de wereld komt, en een liefdevol en ontzettend speciaal moment voor nieuwe ouders. Want dat kleine wondertje, dat in je armen ligt komt van jullie. Een prachtig meisje! Je kan het haast niet geloven. Zo klein en zo volmaakt…Jouw prachtige dochter zou je het liefst aan heel de wereld laten zien. Maar je begint maar bij je naasten. Je vrienden en familie en al je andere dierbaren. Dat doe je natuurlijk met een mooi geboortekaartje. Als grote dierenvriend, en ook omdat je dieren gewoon schattig vind, wil je het liefst een geboortekaartje met dieren. Dan ben je aan het juiste adres! Want wij hebben voor jou de mooiste geboortekaartjes met dieren voor je uitgezocht. Kijk je snel mee? 

Moeder en kind

Giraffes zijn bijzondere dieren. Wist je dat een babygiraffe eigenlijk vlak na de geboorte al op twee benen kan staan? Bijzonder he? Dat moeten wij mensen maar niet proberen. Eerst leren kruipen en dan voorzichtig proberen overeind te komen. Dit snoezige kaartje van uniek formaat is een echte eyecatcher, en valt zeker in de smaak. Een mooie aankondiging van een kersverse moeder en kind!

dieren geboortekaartje giraffe meisje

Tweet, tweet

Zegt het voort, zegt het voort! Er is een meisje ter wereld gekomen! Dat lijken deze schattige vogeltjes haast te fluiten naar elkaar. Met dit mooie geboortekaartje komt jouw nieuws precies bij de juiste mensen terecht. Super schattig, romantisch, en met een klein beetje een vintage flair is dit kaartje een parel van een geboortekaartje.

geboortekaartje met dieren met vrolijke vogeltjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje