De mooiste communiekaarten voor meisjes!

De eerste communie is een feestelijke gebeurtenis waarbij kinderen van zo’n 7 a 8 jaar oud kennis maken met het geloof. Er wordt gevierd dat het kind voor het eerst de Eucharistatie nadert, wat onder andere inhoudt dat hij of zij voor het eerst mag deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Ieder voorjaar doen veel kinderen hun eerste communie. Samen met familie, vriendjes en vriendinnetjes vieren zij deze grote stap in hun leven. Bij zo’n bijzonder moment horen natuurlijk speciale uitnodigingen. Die uitnodigingen zijn zo gemaakt, gelukkig! Je stuurt zo’n 3 tot 5 weken van te voren een uitnodiging voor de communie dienst en het bijbehorende communiefeest naar je dierbaren. Zo weten zij precies waar en wanneer het communiefeest plaats vindt. Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze communiekaarten voor meisjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

In het zonnetje

Bij een eerste communie staat de communicant centraal. Dan is het hartstikke leuk om ook op de uitnodiging je dochter helemaal in het zonnetje te zetten. Zo voelt ze zich straks extra speciaal. Met een van onze mooie communiekaarten voor meisjes plaats je gemakkelijk je eigen foto op een uitnodiging. Zoals deze stijlvolle en mooie kaart, bijvoorbeeld, waar ruimte is voor drie van de mooiste foto’s van je dochter. Een mooie bos bloemen in aquarel maakt het plaatje helemaal af. Kom je ook naar mijn eerste communie? communiekaarten voor meisjes

Super schattig

Wie kan er nu ‘nee’ zeggen tegen zo’n perfecte en super schattige uitnodiging? Met mooie bloemende bloemen en hartjes en het silhouet van een jong meisje. Jouw communiefeest is zeker een bijzondere aangelegenheid met deze mooie kaart.

communiekaarten voor meisjes
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje