De tofste doopkaarten met foto voor jongens

Een zwangerschap is op zich al spannend, maar na de geboorte stapelen de spannende en bijzondere momenten zich alleen maar op. Een doopsel is bij uitstek zo’n moment. Want jij hebt jouw kindje al in je hart gesloten, en wil nu alleen graag dat God jouw schat. Welkom in het leven, en welkom in de kerk. Bij dit bijzondere moment wil jij graag dat zo veel mogelijk van je familie en vrienden aanwezig kunnen zijn. Stuur dus op tijd een mooie doopkaart. Zo vier jij deze speciale gebeurtenis met iedereen van wie jij houdt. Kijk maar mee naar onze selectie doopkaarten voor jongens.

Fris voor de doop!

Spitter, spetter, spater, deze vent zit alvast lekker in het water, hoor! Hij is al helemaal klaar voor zijn eigen doop. Met deze leuke, heldere en frisse kaart in mintblauwe en mintgroene pastelkleuren komt er vast genoeg publiek om dit moment bij te wonen. Want wie wil dit snoetje nu niet komen verwelkomen?

doopkaart mint blauw jongen

Hippe baby

Met deze mooie kaart ben jij zeker de hipste van het land. Het simpele gebruik van zwart, wit en goud in combinatie met de mooie typografie maken deze kaart tot een moderne blikvanger. Bij deze doopkaart is het een goed idee om een stijlvolle zwart-wit foto van je kindje te kiezen, om het geheel helemaal af te maken. Bijvoorbeeld een foto van een newborn shoot. Weet je niet wat dit is? Lees dan hier onze vorige blogpost maar eens!

doopkaart veertjes foto

Een feestje

Een doop is een bijzondere gebeurtenis. Het is een spannende, maar ook feestelijke, warme en liefdevolle aangelegenheid. Deze kaart geeft dat gevoel perfect weer met feestelijke gouden confetti en het gezellige gevoel dat de ‘houtlook’ uitdraagt. Het zachte pastelblauw laat hier op een mooie subtiele manier zien dat het om een jongetje gaat. Oh, en de binnenkant is ook nog eens heel mooi!

doopkaart feestelijk houtlook

doopkaart feestelijk jongen
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje