Feliciteer trotse ouders met de geboorte van hun nieuwe baby, en stuur een mooi kaartje!

Een geboorte is altijd een blijde gebeurtenis. Stuur daarom een leuke felicitatie voor de geboorte naar de ouders. Er is nieuw leven de wereld in gekomen en de kersverse baby is gezond en wel! Na een spannende tijd voor papa en mama is hun kindje eindelijk daar. En wat een dropje is het! Het is bijna niet te geloven dat twee mensen zoiets moois hebben gemaakt. Het blijft elke keer een wondertje, of het nu het tweede, derde of vierde kind is.

Stuur een geboorte felicitatie!

Nu alle lieve familie en vrienden op de hoogte zijn gebracht, is het tijd voor felicitaties! Want ja, voor hen was ook heel spannend. En ze zijn ook zo ontzettend blij voor jullie! Je wilt graag laten weten dat je aan het gezin denkt. Daar hebben we bij Kaartje2G0 verschillende mooie kaarten voor! Kijk je mee?

Zeg het op jouw manier!

geboorte zoon felicitatie kaart

Een kind is als het ware een geschenk uit de hemel en met deze prachtige geboorte felicitatie kaart laat je dat ook zien. Het zachte blauw in combinatie met de sierlijke gouden letters zorgen voor een super schattige en liefdevolle kaart, die de ouders in hun hart zullen sluiten. De nieuwe baby straalt al tussen de sterren, en heeft een heel nieuw leven voor zich! A shining star is born!

felicitatiekaart olli mint

felicitatie geboorte kaart zusje

Het kan natuurlijk prima zijn dat de nieuwe baby niet de eerste is! Feliciteer het eerste kuiken maar met zijn of haar nieuwe broertje of zusje! Dat vindt het kindje vast heel leuk en zo merkt ’t meteen dat je hem of haar niet vergeten bent!

Je kunt natuurlijk ook een fijne tekst toevoegen aan je kaartje. Die kun je zelf bedenken als je teksten schrijven leuk vindt, maar je kunt ook kijken naar onze felicitatieteksten. Misschien zit daar wel een tekst tussen die je zo goed vind passen dat je het zelf niet had kunnen bedenken!
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje