Ga je een kindje adopteren? Verstuur dan ook een adoptiekaartje!

Vele mensen hebben een kinderwens. Niet zo gek, natuurlijk, kinderen zijn ook fantastisch om te hebben. Voor sommige stellen is het echter moeilijk om natuurlijk zwanger te worden. Alle mogelijke manieren om op een andere manier zwanger te worden hebben ze vaak al geprobeerd. Deze stellen denken dan vaak aan adoptie. Ook zijn er mensen die liever niet zelf een kind op de wereld zetten, wanneer er al zoveel kinderen zijn die zonder thuis of ouders zitten. Dan is adoptie vaak ook een goede optie. Wat de reden ook is voor je adoptie, adopteren is een langdurig proces. Op het moment dat je adoptie dan ook is goedgekeurd en jij je kindje binnenkort in je armen mag sluiten, is dat een heel bijzonder moment. Een moment dat je wilt delen met je dierbaren. Stuur dan een mooi adoptiekaartje, en breng iedereen op de hoogte van het goede nieuws! Ben je benieuwd naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens even gauw mee!

Dolblij

Hij heeft op jonge leeftijd al een verre reis mogen maken, maar nu is het eindelijk zover. Jullie kleine zoon is veilig bij jullie thuis gekomen. Het was een lang proces, maar dolblij zijn jullie met de geboorte en thuiskomst van jullie baby! Wat een schatje is het. Jullie hebben hem al helemaal in jullie hart gesloten. Deel het nieuws met dit mooie adoptiekaartje, met gouden spetters die wel wat weg hebben van een landkaart tegen een hemelsblauwe marmeren achtergrond. Prachtig, nietwaar? Welkom op de wereld, kleine.

adoptiekaartje jongen

Zoef, daar is ze dan!

Voor jullie dochtertje hebben jullie een mooie reis via vliegtuig moeten maken, maar nu zijn jullie dolgelukkig om samen met haar weer thuis te zijn. Het is haast niet te geloven dat ze nu eindelijk in jullie armen ligt. Maar voor geen goud hadden jullie het anders willen aanpakken, want wat is ze mooi!

adoptiekaartje
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje