DIY Babyromper ideeën voor een origineel cadeau!

Een van je vriendinnen is zwanger. Wauw, wat een ontzettend leuk nieuws. Zoiets moet gevierd worden. Hoe? Met een te gekke, leuke en fijne babyshower, natuurlijk. En bij een babyshower horen vele, vele cadeautjes. Nu wil jij wel eens met iets bijzonders komen. Want om je vriendin een speen voor haar baby te geven vind je niet zo leuk. Ben je een beetje een crew bea? Geweldig! Wat dacht je er dan van om een rompertje te customizen? Super leuk, en het kan op heel veel verschillende manieren. Ben je echt heel creatief en heb je tijd? Dan kun je er zelfs nog over denken om de babyromper zelf te maken. Geïnspireerd geraakt? Kijk dan maar gauw mee!

DIY met textielstiften

Een van de makkelijkste manieren om je eigen draai aan een rompertje te geven is met textielstiften. Haal een paar leuke kleurtjes in huis en laat de ideeën maar komen. Je kunt lekker vrij gaan tekenen, of bijvoorbeeld van tevoren een leuk patroon uitzoeken of bedenken, en dat op het rompertje zetten. Wees creatief!

dit babyromper babyshower

Zeefdrukken maar!

Het klinkt ingewikkeld, zeefdrukken, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Zolang je ontwerp niet al te ingewikkeld is, moet het geen probleem zijn en is het hartstikke leuk. No Ordinary Tales legt in deze blog heel duidelijk stapje voor stapje uit wat er allemaal komt kijken bij zeefdrukken op textiel. Die techniek kun je mooi weer toepassen op jouw DIY babyromper.

babyromper die babyshower

Lekker versieren

Je kunt kiezen voor een wit of ander egaal gekleurd rompertje, maar je kunt ook kiezen voor een rompertje met een vrolijke print, om als basis te gebruiken. Op deze manier kun je lekker uitpakken met je versieringen. Zo kun je bijvoorbeeld letters uit vilt knippen, of met allerlei leuke bandjes en kantjes in de weer gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken. Leef je vooral uit en wees creatief! Zo heb jij straks een perfect origineel cadeau.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje