Is een adoptie doorgekomen? De mooiste geboortekaartjes vind je hier

Er zijn heel veel redenen waarom mensen een kindje adopteren. Soms lukt het ze niet om kinderen te krijgen, en is dat hun enige optie. Anderen vinden dat er al veel te veel kinderen op de wereld zijn die zullen opgroeien zonder ouders, en willen graag helpen. Wat de reden ook is, hij komt voort uit het hart. Een adoptie vraagt naast veel liefde ook heel veel geduld en toewijding. De processen die aanstaande ouders moeten doorlopen voor ze hun kindje in hun armen kunnen sluiten zijn vaak intens. Daarom is het geluk ook zo groot wanneer jullie kindje dan eindelijk bij jullie is. Dit is ook een wonder en het geweldige nieuws mag overal gedeeld worden. Wij hebben de mooiste geboortekaartjes voor adoptie voor je verzameld. Kijk maar gauw mee! En kijk vooral ook naar al onze andere geboortekaartjes, misschien zit daar ook wel iets tussen!

Je bent geliefd

Jullie hebben jullie kindje helemaal in jullie hart gesloten en het zal dat hart nooit meer verlaten. Al hebben jullie hem of haar niet samen gemaakt, dit kindje is van jullie. Dit kind is geliefd, en dat mag de hele wereld weten. Op dit lieve kaartje is ruimte voor een mooi gedicht aan de binnenzijde, om uitdrukking te geven aan de grootse gevoelens die jullie ongetwijfeld nu ervaren. Liefde, geluk, dankbaarheid voor jullie wonder. Weet dat we van je houden, kleine.

adoptie you are loved 1

Van over verre zeeen

Deze lieve panda was een hele tijd alleen op deze wereld. Gelukkig heeft hij of zij nu ook een thuis gevonden, bij jullie. Dit mooie geboortekaartje past uitstekend bij een kindje van Aziatische afkomst, met de panda op de voorkant en het lichte papier dat verwijst naar bamboe.

adoptie geboorte panda in watercolor
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje