Kaarten voor een onvergetelijke eerste verjaardag

Het lijkt haast wel de dag van gisteren dat je kindje werd geboren en kijk nu toch eens…Hij of zij is alweer 1 jaar oud! Wat vliegt de tijd, toch…Een eerste verjaardag is een bijzonder moment voor ouders en kind. Dat moment moet gevierd worden! Nodig vrienden en familie uit om samen lekker te genieten van een stuk taart en van de lieve kleine jarige. Op nog vele, vele jaren!

Handgeschreven

Deze hippe kaart met mooie handettering nodigt uit voor een fijn feestje. De foto kan natuurlijk vervangen worden door een mooie, gekke of schattige foto van je kindje. Of hij kan helemaal weggelaten worden. Dan staat er ‘Happy Birthday to me.’ De kaart is ook verkrijgbaar in zwart-wit,  ook hartstikke mooi!

kinderfeestje uitnodiging 1 jaar

kinderfeestje 1 jaar uitnodiging

Simpele eenvoud

Het kan ook zijn dat je een kaart met foto niet zo leuk vindt. Deze leuke kaart is dan een mooi alternatief, want feestelijk is ‘ie zeker. De kleur van de ballon laat zien of het om een jongen of een meisje gaat dat 1 jaar is geworden en de tekst is volledig aan te passen. Hang wat soortgelijk gekleurde ballonnen op in je huis als extra feestelijke versiering.

1 jaar verjaardag kinderfeestje ballon

kinderfeestje 1 jaar uitnodiging ballon meisje

1 jaar in foto’s

Deze leuke kaart laat 1 jaar aan foto’s van je kind zien. Een superleuke manier om een eerste verjaardag mee te vieren. Zoek foto’s uit vanaf de geboorte tot nu, om zo een mooie collage te maken. De foto van nu bevindt zich dan in het midden, want ja, daar gaat het nu net om.

kinderfeestje 1 jaar uitnodiging collage
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje