De leukste nieuwe trendy geboortekaartjes

Je kan nooit te vroeg met een beetje stijl beginnen…Zeker niet als op het geboortekaartje van je pasgeboren kindje aankomt, natuurlijk. Want jouw wondertje wil je dolgraag met de wereld delen, maar wel op een leuke en moderne manier. Dat vind je nu eenmaal belangrijk. En daar is helemaal niets mis mee, want het is ook hartstikke leuk om te zoeken naar jouw perfecte geboortekaartje. Om je het zoeken wat makkelijker te maken hebben wij wat nieuwe moderne en hippe geboortekaartjes hier voor je uitgelicht. We hebben er natuurlijk veel meer, maar zo krijg je alvast een idee. Dus kijk gauw mee en laat je lekker inspireren!

Knippen & plakken

Collages zijn eigenlijk altijd leuk en terug van nooit weggeweest. Tijdloos, maar in een hip nieuw jasje gestoken. Want je hebt nu eenmaal collages en collages. Maak er wat moois van met deze kaart door verschillende foto’s bij elkaar te voegen tot een mooi geheel. Speel er maar lekker mee! Je kunt foto’s van alleen je kindje gebruiken, maar ook de eerste foto’s van jullie samen. Het is maar net wat je mooi vind op je geboortekaartje!

geboortekaartje collage modern trendy hip

Katjes, katjes en nog eens katjes

Dit simpele kaartje springt door zijn opvallende print van kattenkopjes en grafische uitvoering meteen in het oog. Less is more, met dit schattige en originele kaartje. Op de banner en aan de binnenzijde van dit geboortekaartje is genoeg ruimte voor alle nodige informatie. Een super schattig modern kaartje voor zowel jongens als meisjes. Welkom in de wereld, kleine kattenkop. Al ben je natuurlijk heel erg lief.

geboortekaartje kat kattenkoppen
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje