De leukste nieuwste hippe geboortekaartjes voor meisjes!

Jouw kleine meid is het mooiste wat je ooit hebt gezien. Dit geweldige nieuws wil je het liefst van de daken schreeuwen, en delen met de hele wereld. Je hebt een dochter! En wat voor een. Vind je het leuk om een trendy geboortekaartje voor je parel te hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres! De keuze is reuze met ons brede assortiment hippe geboortekaartjes. Want hippe geboortekaartjes zijn helemaal…Hip! Dat weten wij. Speciaal voor jou hebben wij daarom de mooiste hippe geboortekaartjes voor meisjes uitgezocht. Zo hoef jij niet al te lang te zoeken en kan je weer verdergaan met wat nu het allerbelangrijkst is. Genieten van je kleintje. Nieuwsgierig geworden naar onze leuke kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Kleurconfetti

Wow, wat een vrolijke boel! Deze kaart is een echte eyecatcher en valt meteen op tussen de gewone post en andere hippe geboortekaartjes. Een prachtige kaart met een kleurrijk patroon van zwarte plusjes, gekleurde vlekken en stippen. Mooi en vrolijk, maar ook stoer en pittig. Precies zoals jouw kleine dondersteen. En daarnaast is deze kaart helemaal on trend. Perfect voor jouw mini fashionista! Of niet, soms?

hippe geboortekaartjes meisje

Tijd voor een foto!

Een geboortekaartje met foto blijft populair, ook onder de hippe geboortekaartjes. Niet zo gek, natuurlijk, want je wilt jouw prachtige dochter maar wat graag aan de wereld laten zien. Kies voor een moderne variant met deze kaart, uitgevoerd in okergeel, wat voor een stoere en hippe uitstraling zorgt. De hartjes maken het geheel wat zachter en in het midden is plaats voor een prachtige plaat van je pasgeboren kindje.

hippe geboortekaartjes okergeel
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje