De leukste vintage geboortekaartjes!

Een jukebox, Elvis Presley, Marilyn Monroe…Dansende rokken en klinkende flesjes Coca Cola. Heel veel mensen houden eigenlijk wel een beetje van de esthetiek van de jaren ‘50. Ben je zo iemand en heb je net een kindje gekregen? Gefeliciteerd! Dat komt dan heel goed uit want bij Kaartje2Go hebben we verschillende kaartjes met een heerlijke vintage vibe. Haal de petticoats maar vast uit de kast en kijk snel mee naar onze collectie!

Scrip, scrap, scrapbook!

Dit leuke kaartje lijkt regelrecht uit iemands scrapbook te komen. Het is niet echt natuurlijk, want deze mengelmoes van plaatjes en materialen is gewoon met de computer gemaakt, maar het ziet er echt ontzettend leuk uit! De bloemen, het vogeltje, de roze kleur en het kant maken dit tot een prachtig geboortekaartje voor meisjes. Het kaartje voelt vertrouwd, maar toch ook fris en modern. Een kaartje van nu, met een knipoog naar vervlogen tijden.

geboortekaartje vintage froukje

Dit geboortekaartje doet ook denken aan een scrapbookplaatje, maar is toch net even anders. De kleuren zijn wat frisser en het leuke van deze kaart is dat je hem helemaal kunt personaliseren met een foto van je pasgeboren kindje. Dat is toch hartstikke leuk? Zo voelt deze scrapbookpagina net echt!

geboortekaartje vintage roze cato

Rijden in een wagentje

Een superkenmerkende auto van het vintage tijdperk is toch wel het Volkswagen busje. Deze auto kent een grote schare aan fans, en wordt nog steeds graag gekocht door liefhebbers. Voor jongens hebben we een blauwe, en voor meisjes een roze bus. De afbeeelding van de bus samen met het ouderwetse papier zorgen ervoor dat dit kaartje meteen de juiste toon aanslaat. Een leuke kaart voor zowel jongens als meisjes en volledig aan te passen aan jouw wensen!

geboortekaartje vintage busje retro roze

Ouderwets maar zo leuk!

Wat is ouderwets speelgoed toch ontzettend leuk! Deze leuke race loopwagen deed vast menig jongenshart sneller kloppen van opwinding, want wat ziet ‘ie er cool uit! Aan de binnenkant kun je aan de hand van geillustreerde icoontjes het gewicht en de lengte van je kindje, en het tijdstip van geboorte weergeven. Met deze kaart is een stoere jongen al helemaal klaar voor de wervelende race van het leven. Met zo’n leuke kaart heb je kans dat je de nieuwe Max Verstappen op de wereld hebt gezet. Vroem..!

geboortekaartje vintage loopwagen retro

geboortekaartje vintage retro loopwagen
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje