Mooie uitnodigingen voor een prachtig kraamfeest!

Wat een tijd is het nu al geweest. Je kindje is geboren en je bent dolgelukkig met je prachtige parel. Na de eerste dagen van geluk met je kindje is het nu tijd om hem of haar aan de wereld te laten zien. Nodig je familie, vrienden en kennissen dan uit voor een gezellig kraamfeest, om dit nieuwe leven met hen te vieren. Bij Kaartje2Go hebben we een stel prachtige kaarten voor je. We lichtten er een paar uit om je alvast in de feestelijke stemming te brengen en om je wat werk uit handen te nemen. Want het is best een boel gedoe, zo’n kraamfeest of babyborrel organiseren. Gelukkig is het maken van uitnodigingen super leuk! Kijk je snel mee?

Zeg het met woorden

Soms heb je gewoon behoefte aan duidelijkheid en heb je niet veel meer nodig dan een simpele en heldere boodschap. To the point is namelijk wel zo prettig. Klinkt dit bekend in de oren? Dan is deze leuke kaart misschien iets voor jou! Geen plaatjes, maar vrolijke letters die in woord laten zien waar het om gaat. Saai? Absoluut niet, want kijk hoe vrolijk en speels deze kaart overkomt. De tekst kun je helemaal aanpassen voor een unieke uitnodiging. Zo wordt jouw kraamfeest echt helemaal jouw feestje!

kraamfeest uitnodiging letters

Beschuit met muisjes horen bij een echt kraamfeest!

Nog voordat de genodigde deze kaart openslaat, weet hij of zij al waar het hier om gaat. Een lief baby’tje, beschuit met muisjes…Dat kan alleen maar om een kraamfeest gaan. Deze lieve uitnodiging vertedert al bij de eerste aanblik, en smaakt naar meer. De genodigden willen dolgraag je kindje komen ontmoeten, want wat ziet hij of zij er lief en snoezig uit! En ze komen al te graag beschuit met muisjes eten om het leven van jouw kindje te vieren. Wat een dropje.

kraamfeest uitnodiging ster muisjes kraamfeest uitnodiging ster muisjes

Zit jouw perfecte kaart er niet bij?

Niet getreurd, dan hebben we wellicht een oplossing voor je. Het kan natuurlijk zijn dat jouw perfecte uitnodiging voor een kraamfeest of babyborrel niet tussen onze collectie special daarvoor ontworpen kaarten zit. Maar wat je dan kan doen, is een kijkje nemen bij onze grote selectie aan geboortekaartjes. Dan maak je daar gewoon je uitnodiging van! Simpel, en gegarandeerd dat je zo een kaartje vindt dat volledig aan jouw wensen voldoet.
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje