Nieuw! Originele & bijzondere geboortekaartjes

Na negen maanden vol verwachting en vol spanning is het moment eindelijk daar…Je baby is geboren! Gefeliciteerd! Een geboorte is altijd een bijzonder en speciaal moment, of het nu om je eerste, tweede of elfde kind gaat, het blijft een moment om nooit te vergeten. Jullie liefde heeft een klein mensje voortgebracht, en wat is jullie baby ongelooflijk prachtig. Een wondertje. Jouw baby is speciaal en het fantastische nieuws van de geboorte wil je graag delen met al jullie dierbaren. Maar voor zo’n prachtige speciale ster past een standaard geboortekaartje niet echt. Nee, alleen een origineel en bijzonder geboortekaartje is goed voor jou prachtige baby. Denk jij er ook zo over? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij hebben een hele mooie verzameling originele en bijzondere geboortekaartjes, passend bij jouw schat. Kijk je gauw mee?

Wat een wolkje!

Zo langzaamaan is ze jullie leven binnen komen drijven, jullie zachte wollige wolkje. Jullie dochter. Jullie zijn dolblij met haar en jullie harten lopen haast over van liefde en dankbaarheid. Haar geboorte is een groots feest, en de hele wereld mag het weten. Met deze mooie kaart met wollige wolkjes op een achtergrond van kraftpapier breng je het nieuws op een originele en bijzondere manier. Want dit is wel even andere koek dan een ooievaar. Deze prachtige kaart lijkt wel uit een scrapbook te komen. En daar kun je ‘m dan ook mooi in plakken, om te bewaren als een herinnering aan die eerste jaren. Van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Geniet ervan!

origineel geboortekaart met wolkjes

Stijlvol & modern

Deze baby begint het leven alvast goed, met dit stijlvolle en originele geboortekaartje. Goud, zwart, wit, balonnenletters en handlettering zijn nu hartstikke hip en trendy en komen prachtig bij elkaar in deze mooie kaart. Doordat de vormgeving zo speels is opgezet straalt de kaart enorme blijdschap uit. Het leven is een feest, meisje! Geniet er maar met volle teugen van!

originele geboortekaart gouden letter ballonnen en glitter
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje