Een tweeling gekregen? Dit zijn de mooiste geboortekaartjes

De geboorte van een baby is een bijzonder moment, maar wanneer er ineens een tweeling ter wereld komt, is dat toch wel extra speciaal. In plaats van een schat om van te houden heb je er twee. En wat een prachtige parels zijn het. Hun geboorte moet groots gevierd worden, want zoiets maak je niet elke dag mee. Breng al je familie en vrienden op de hoogte met een mooi geboortekaartje van Kaartje2Go. Kijk maar eens mee wat we allemaal voor moois in huis hebben!

Double trouble

Zie ik nu dubbel? Je kan het een van je ontvangers al horen denken bij het zien van deze kaart. Maar nee, je ziet niet dubbel, jullie hebben echt twee prachtige meisjes gekregen. Inderdaad. Twee. En ook al lijken ze als twee druppels water op elkaar, ze zijn helemaal hun eigen persoon. Deze lieve kaart is hip, modern en schattig, en perfect als jullie al mooie foto’s van jullie prachtige tweeling hebben.

tweeling meisjes met bloemen

Vintage & retro

Twee rompertjes in plaats van een…Een blik op deze kaart zegt al genoeg. Er is een tweeling geboren! En het zijn twee prachtige dochtertjes geworden. Deze kaart met vintage stijl laat op een leuke retro manier zien dat het hier om een tweeling gaat. Een super schattige, classy kaart.

vintage romper tweeling

Een van elk

Een tweeling hoeft natuurlijk niet altijd te bestaan uit twee meisjes of twee jongens. Een jongen en een meisje kan ook gewoon gebeuren. Hartstikke leuk! Deze leuke kaart met tekst is simpel, maar laat door middel van twee kleuren muisjes in een oogopslag zien waar het om gaat.

jongen meisje tweeling
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje