Een kindje geboren? Vind je mooiste felicitatiekaart

Ja, als ouders ben je hartstikke blij met de geboorte van je kindje. Het is ook een prachtige gebeurtenis. Maar niet alleen ouders zijn vaak in de wolken door zulk geweldig nieuws. Voor je familie en vrienden is het ook een bijzonder moment. Want een baby doet nu eenmaal wat met een mens. Jong of oud, man of vrouw, het maakt niet uit. Iedereen is er van onder de indruk. Feliciteer ouders met de geboorte van hun gezonde en prachtige baby met een mooie felicitatiekaart en toon zo ook jouw blijdschap over dit fantastische nieuws! Met een van onze trendy kaarten heb jij alvast een streepje voor.

Wees welkom

Een pasgeboren kindje wil je met heel veel liefde welkom heten in de wereld. Deze vrolijke kaart stoomt een baby klaar voor een leven vol grote en kleine avonturen. Wees welkom, kleine. De wereld heeft zo veel te bieden en we zijn blij dat jij dit allemaal mag gaan ontdekken. Maak er wat moois van!

felicitatiekaart geboorte

felicitatiekaart geboorte

Geluk is…

Geluk zit in de kleine dingen, zeggen ze wel eens. En zeker in het beleven van een klein wondertje. Want een kindje is het toch wel het grootste geluk dat er bestaat en koester je voor altijd. Ze groeien op en worden mooie mensen, maar nu zijn ze nog klein. Klein maar zo ontzettend fijn. Deze lieve boodschap doet zeker de harten van een papa en mama verwarmen en hun nog weer even stilstaan bij hun geluk.

felicitatiekaart geboorte

Retrocool

Een dochter gekregen? Gefeliciteerd! Deze meid heeft al echt een eigen willetje en laat zich de kaas niet van het brood eten. Wat een stoere baby. Het kon ook niet anders met zo’n papa en mama. Zij houden namelijk ook wel van avontuur en zijn allebei hartstikke koppig. Feliciteer papa en mama met hun stoere meid met deze retrocoole kaart. Deze baby is klaar voor het echte leven en jij moedigt dit van harte aan. Laat ze maar eens een poepie ruiken! felicitatiekaart geboorte dochter krijtbord

Een grijs gebied

Kaarten die je voor meerdere doeleindes kunt gebruiken zijn wel zo handig. Dit lieve, maar absoluut niet saaie, grijze kaartje kan gebruikt worden voor zowel meisjes als jongens en zowel tweelingen als meerlingen. Het verwelkomt een baby, of baby’s, op een zachtaardige en liefdevolle manier in de wereld.

felicitatiekaart baby wolk
Geboortekaartjes maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een geboortekaartje van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je geboortekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je geboortekaartje